Community Input Session September 18, 2018 6:00-7:20PM Manawa "Meals on Wheels" (Waupaca County Senior Nutrition Program) Manawa City Hall, 500 South Bridge Street, Manawa, WI 54949

AGENDA

Moderator: Dr. Janet Reilly, UW Green Bay Nursing Professor and concerned citizen

- I. Welcome, attendance and introductions (5 minutes) *end by 7:20 PM due to school board meeting* (6:00 6:05 PM)
- II. Problem Statement (5 minutes) (6:05 6:10 PM)
 - A. \$160,000 deficit in county funding
 - B. Inadequate site
 - C. No site manager
 - D. Low congregate meal attendance (6 now)
- III. Leah Klein, Waupaca County Human Services (5 minutes) (6:10 6:15 PM)
 - A. Share data on all meal site attendance/costs for meals/donations
 - B. Share checklist for meal sites and current site inadequacies
 - C. Waupaca County Health & Human Services recent decision
 - D. Personal commentary
- IV. Questions and answers (15 minutes) (6:15 6:30 PM)
- V. Proposing solutions (45 minutes) (6:30 7:15 PM)
 - A. Brainstorm short term ideas (20 minutes) (6:30-6:50 PM)
 - 1) Candidates for manager
 - 2) New sites for Manawa
 - 3) Other ideas?
 - B. Brainstorm future sustainable ideas (25 minutes) (6:50-7:15 PM)
- VI. Closing and next steps (5 minutes) (7:15 -7:20 PM)

Thank you for contributing your time, ideas and advocacy for seniors!